Licznik wymieniłem ponad rok temu muszę w końcu skorygować przebieg możecie polecić kogoś w Warszawie?
[O2] Szukam kogoś kto zakoduje licznik
Zwiń
X
-
Robiłeś fotki przy 200km/h ? Ładnie
Czy po wejściu w menu masz możliwość dokonywania zmian w ustawieniach (komfort, światła, c. zamek itp?).
A ja od kilku dni testuję nowe ustawienia CE. Właściwie to tylko odfajkowałem w bajcie 5 bit 7 - "ustawianie funkcji komfortowych w Maxidot nieaktywne" i teraz zmiany wniesione maxi pozostają na dobre w ustawieniach. Jest to trochę dziwne, gdyż po montażu wskaźników dodatkowe opcje (komfort itp) pojawiły się dopiero po zafajkowaniu tego pola, a tego ASO nie zrobiło.
Pozostaje jeszcze problem poruszania się po menu telefonu, ale w sumie nie zaglądam tam ostatnio w ogóle.
Mam jeszcze pytanie. Zrobiłem sobie ostatnio "segment test" i widzę, że jeden rząd punktów na wyświetlaczu wyświetla się słabiej. Czy też tak macie?Załączone pliki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sparrovPytanie czy ASO sobie z tym poradzi i czy mam ich o tym uprzedzić
u mnie nie potrafili dokodować zegarów, bo VAS łączył sie online z fabryką i odrzucałoprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sparrovW przyszłym tygodniu wymieniam w ASO zegary w swoim mincie (...803B na nowe ...843Q). Pisaliście, że przy wymianie zegarów w FL leci kodowanie ABS-u.
Pytanie czy ASO sobie z tym poradzi i czy mam ich o tym uprzedzić
Kodował Vasem - ale nie musiał się łączyć z serwerem. Wstukał moje kodowanie i było OK!
PS - ważne - najpierw trzeba zrobić adaptację G85 i pozostałych czujników, inaczej nie przyjmie kodowania pompy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez obrusZakładałem ten sam licznik w ASO i nie było żadnych problemów
tylko ty nie masz EDC17 :lol:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
koledzy pomożecie,
mam kupiony maxi dot z pinem, mój stary licznik też jest odkodowany(znam pin) czy ktoś z okolic zabrza-gliwic-katowic, pomógł by mi w zakodowaniu immo w kluczchach z nowego licznika (prawdopodobnie tylko online można to zrobić) jest to w ogóle prawda?
tak bardzo chce maxi dota )))))Było miło
Komentarz
-
Komentarz